26 Şubat 2015 Perşembe

Trivia Crack Türkiye Çılgınlığı

Dünya genelinde 130 milyondan fazla kullanıcının indirdiği Trivia Crack tam 66 gündür App Store'un zirvesinde kalarak tüm zamanların en uzun süre liste başı olan uygulaması oldu. Eski rekor 36 gün zirvede kalan Draw Something'e aitti. Ülkemizde de çok popüler olan Candy Crush'ın bile sadece 5 gün zirvede kalabildiğini düşünürsek uygulamanın başarısı daha iyi anlaşılabilir.
Trivia Crack'te ister Facebook'taki arkadaşlarınızdan, isterseniz de uygulamanın rastgele çıkaracağı bir kullanıcıya karşı yarışıyorsunuz. Karşınıza tıpkı "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasındaki gibi 4 seçenekli sorular geliyor. Doğru cevap verdiğiniz sürece sıra sizde. Yanlış cevap verdiğinizde sıra diğer yarışmacıya geçiyor. Kullanıcılar soru bankasına soru ekleyebiliyor. Eklenen sorular diğer kullanıcıların beğeni  uygulamada kendine yer bulabiliyor. Sorular eğlence, spor, bilim, sanat, tarih ve coğrafya kategorilerinden geliyor. Oyun haklarınız bittiğinde yeni oyuna başlamak için 1 saat beklemeniz gerekiyor.
Trivia Crack şu anda İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Rusça, Portekizce, Japonca, Flemenkçe ve Katalanca olmak üzere 10 dilde destek veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder